tisdag 28 maj 2019

Nånting måste hända

"Nånting måste hända", 46x55 cm, akryl på duk, Elin Folkesson

För två månader sedan dansade jag runt framför staffliet och lyssnade på Säkert. Jag hade just varit på en fantastisk konsert med henne på Kulturcentrum i Sandviken och var uppfylld av musiken. Och måleriet. Resultatet blev den här målningen som fick namn efter en av låtraderna. Nånting måste hända. Det var inte ett helt självklart val av titel, men jag tycker att hon ser ut att vänta på något och jag sjöng den meningen högt många gånger under tiden jag målade. Kanske har det påverkat.

Tyvärr var det inte så mycket mer som hände efter det. Åtminstone inte när det gäller måleriet. Jag har faktiskt inte ens försökt eftersom det är så mycket annat som kräver sitt den här tiden på året. Roliga saker. Som att åka till Gotland för första gången. Eller gå på after work med trevliga kollegor och se en fantastisk dansföreställning. Och avsluta bokcirkelåret på topp genom att läsa och diskutera Linnea Axelssons AEdnan.

Nu är jag så sugen på att bara stänga av omvärlden och helt gå upp i färgerna igen, men jag måste nog vänta lite till. Äldsta dottern tar studenten nästa vecka och det är en hel del att förbereda.

Men efter det!


1 kommentar:

Anonym sa...

Video slots are usually 5 reels, whereas more complicated slots can have many more. If you could have} a big win on Saturday and wish to money out instantly, do not wait till SM카지노 Monday morning. You can money out as rapidly as potential on the prime fast withdrawal casinos.