söndag 3 november 2019

Att det ska vara så svårt ibland...

Utskrifter av tidigare bilder


Min skrivare som jag gör mina konsttryck på har krånglat i flera år. Varenda gång jag ska skriva ut måste jag ta bort och lägga till skrivaren på nytt på datorn för att det ska fungera. Ofta lägger den av mitt i en utskrift och jag måste börja om från början. Det går åt mycket papper och bläck i onödan och det är så vansinnigt irriterande. Jag har funderat över om jag ska sluta med konsttrycken, eller om jag ska satsa på att köpa en nyare och bättre variant som inte krånglar lika mycket.

Förra helgen spårade det ur helt och det gick inte att få till någon kontakt mellan dator och skrivare hur mycket jag än försökte. Och jag behövde verkligen skriva ut några bilder till en ansökan jag ska skicka in. Efter att ha läst några tester på nätet bestämde jag mig för att beställa en ny skrivare och kassera den gamla, men eftersom jag hade lite bråttom tänkte jag att jag ändå kunde göra ett sista försök med att koppla ihop dator och skrivare med en ny usb-sladd...

Varför har jag inte gjort det tidigare?

Min bästa kompis just nu

Skrivaren fungerar nu klockrent och jag har sparat ganska många tusenlappar på att köpa en sladd för 79 kr. Och jag blir alldeles lycklig när jag trycker på skriv-ut-knappen och den sätter igång direkt. Inga fler blinkande felmeddelanden.

Att det ska vara så svårt att få ändan ur vagnen ibland. Det här hade jag ju kunnat räkna ut för flera år sedan.
2 kommentarer:

Gunilla Byström sa...

"Bättre sent än aldrig" passar väldigt bra till denna finfina historia!
Grattis till en klok investering : )

Elin sa...

Tack för det :)