söndag 6 januari 2019

Nytt galleri och webbutik

Min webbutik med originalkonst och konsttryck: www.elinfolkesson.quickbutik.com
De senaste åren har jag haft en webbutik där jag har sålt konsttryck. Jag har inte lagt så mycket energi på den, utan mest haft den som en sida att hänvisa till när jag får frågor om jag har någon konst till salu. Från början lade jag inte in originalmålningar där, utan hade dem på en egen sida på min blogg. Varför vet jag inte riktigt. Jag tänkte nog att det var krångligt med frakten, men det är det ju egentligen inte, så strax innan jul insåg jag att det är bättre att ha allt samlat på ett ställe. I samma veva fick jag ett meddelande om att den sida jag använde till webbutiken skulle läggas ned. Så typiskt.

Galleri på nätet

Jag grubblade ett tag över hur jag skulle göra. Valet stod mellan att flytta webbutiken till en annan sida som kostar lite mer men där jag får hjälp med design, funktion och betallösningar, eller sköta allt själv via min befintliga hemsida. Och jag valde att ta kostnaden och flytta till en ny sida. Åtminstone på prov.

Just nu finns bara tre originalmålningar och några konsttryck inlagda, det är de enda jag har kvar här hemma förutom tre större målningar som jag ska lägga in idag. Min tanke är dock att jag ska fylla på med nytt under våren. Jag har inga konstutställningar inplanerade det här året så webbutiken kommer att bli mitt galleri. För den som vill se målningarna i verkligheten finns alltid möjligheten att komma hit och titta. Bara man hör av sig först.

Webbutiken är än så länge ganska enkel, texter och bilder skulle jag behöva fila lite mer på, men alla viktiga funktioner ska finnas. Det går att betala med kort eller faktura och frakten är fri. Och så är det naturligtvis bara att höra av sig om det uppstår några frågor eller funderingar. Välkomna in!

Inga kommentarer: